اختصاصی / انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال اواخر امسال برگزار خواهد شد تا صاحب این کرسی جنجالی و پرحاشیه برای چهار سال آینده مشخص شود.
به گزارش سایت رسمی فوتبال برتر؛ انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال اواخر امسال برگزار خواهد شد تا صاحب این کرسی جنجالی و پرحاشیه برای چهار سال آینده مشخص شود. با توجه به احتمال حضور چهرههایی مثل «شهابالدین عزیزی خادم»، «رضا درویش»، «مهدی تاج»، «علی کفاشیان» و چند نام خبرساز دیگر، پیشبینی میشود این انتخابات با حواشی زیادی همراه شود وجنجالیترین انتخابات تاریخ فدراسیون فوتبال ایران لقب بگیرد. فدراسیون فوتبال بالاترین سطح مدیریت این ورزش در کشور است. رشتهای که طرفداران و حواشی آن به قدری زیاد است که کوچیکترین اتفاقش بخش کثیری از جامعه را درگیر میکند. رئیس این فدراسیون که نفر اول فوتبال کشور خواهد بود، قرار است در تاریخ ۱۱ اسفند امسال برای چهار سال آینده روی صندلی داغ ریاست تکیه بزند.
علاوه بر ریاست فدراسیون، برای پستهای هیأت رئیسه شامل نایب رئیس اول، نایب رئیس دوم (که رئیس کمیته مسابقات هم است) نایب رئیس سوم (که رئیس کمیته بانوان هم است) و هفت نفر اعضای دیگر شامل دو نفر از بین رؤسای هیأتهای فوتبال استانها، دو نفر از بین مدیران عامل باشگاههای لیگ برتر و لیگ دسته اول و سه نفر از بین افرادی که سابقه مدیریت ورزشی دارند هم انتخاب صورت میگیرد.
طبق اعلام اولیه کمیته بدوی
انتخابات فدراسیون فوتبال که متشکل از «محمدرضا جاوید» (رییس کمیته)، «غلامرضا شاهکرمی» (معاون کمیته)، «غلامرضا ایالیان»، «سعید اشرفزاده»، «محمدتقی کردانی» و «اسلام کریمی» است تا روز ۱۱ بهمن فرصت داشتند اسامی نامزدهای تأیید صلاحیت شده را اعلام کنند. پس از اینکه اسامی اعلام شد، افرادی که رد صلاحیت شدهاند تا ۱۴ بهمن فرصت داشتند که اعتراض خود را به کمیته استیناف انتخابات فدراسیون ابلاغ کنند. «محمد کریمی جنتی جهرمی» (رییس کمیته)، «فریدون صادقی» (معاون کمیته)، «مهدی پیروزرام»، «کاظم مؤمن» و «حسین تقیپور» در کمیته استیناف
فدراسیون فوتبال اعتراضات را بررسی میکنند و نتیجه را تا ۲۰ بهمن به
فدراسیون فوتبال اعلام میکنند. سپس لیست نهایی مشخص خواهد شد.
با این حال «امیرمهدی علوی» مدیر روابط عمومی
فدراسیون فوتبال، در رابطه با آغاز زمان ثبت نام نامزدهای این فدراسیون اظهار داشت: «ثبت نام از نامزدها به مدت ۱۰ روز ادامه خواهد داشت که در عمل، عصر روز پنجشنبه همین هفته (بیستم دی ماه) به پایان خواهد رسید که باید در سایت اینترنتی
فدراسیون فوتبال انجام شود. پس از ثبت نام نامزدها در مرحله نخست که همین فرصت ۱۰ روزه است، نامزدها باید مدارک عمومی و تخصصی خود را بارگذاری کرده و سپس به شکل حضوری برای فرایند پایانی و نهایی ثبت نام به دبیرخانه مجمع در
فدراسیون فوتبال مراجعه کنند.» بدین ترتیب احتمالا تا پایان این هفته سرنوشت نهایی چهرههایی که هنوز حضورشان در انتخابات قطعی نشده مشخص خواهد شد.
۱۱ اسفند انتخابات برگزار میشود و رئیس جدید
فدراسیون فوتبال مشخص خواهد شد؛ ورزشی که حال و روز خوبی در کشور ندارد و رسیدگی به اتفاقاتی مانند وضعیت ورزشگاهها، میزبانی از حریفان بین المللی، شرایط تیم ملی فوتبال و فوتسال و اوضاع فوتبال استانها، همگی نیازمند حضور یک فرد کاردان و با لیاقت است.
«حیدر بهاروند»، رئیس سازمان لیگ، نخستین چهرهای بود که برای ثبتنام به عنوان گزینه ریاست
فدراسیون فوتبال خیز برداشت. او که مقطعی در نقش سرپرست فدراسیون سابقه فعالیت هم داشته و پیشتر هم کاندیدای ریاست بوده، البته هنوز ثبتنام خود را نهایی نکرده و در حال رایزنی است تا بتواند ترکیب نواب خود را تکمیل کند و سپس برای نهاییکردن ثبتنام خود عازم ساختمان سئول شود. براساس آخرین خبرها، بهاروند قصد دارد که از محمود اسلامیان،
امیر عابدینی و فریده شجاعی به عنوان نواب پیشنهادی خود رونمایی کند.
«شهابالدین عزیزی خادم» روز چهارشنبه هفته گذشته اولین گزینه ریاست
فدراسیون فوتبال بود که خود را به ساختمان سئول رساند. ورود و خروج عزیزی خادم به ساختمان فدراسیون با حواشی پرشماری همراه بود و او در حالی برای پست ریاست نامنویسی کرد که «ناصر شفق»، «حسین جعفرزاده» و «حمیرا اسدی»، نواب پیشنهادی او بودند که ساعتی بعد اعلام شد که جعفرزاده قصد همراهی عزیزیخادم را ندارد اما براساس آخرین خبرها، او بهزودی مدارک خود را تکمیل میکند و رسماً در نقش نایبرئیس نامنویسی خواهد کرد.
خودِ عزیزی خادم هم در شرایطی ثبت نام کرده که هنوز مدارک مورد نیاز برای شرکت در انتخابات فدراسیون را تحویل نهادهای مربوط نداده است. این مدیر با سابقه و جنجالی که سه سال پیش، از ریاست
فدراسیون فوتبال توسط هیأت رییسه برکنار شد، با چند همراه در فدراسیون حاضر شد اما زمانی که خبرنگاران قصد داشتند با این مقام مسئول مصاحبه کنند، اطرافیان مانع شدند و حتی خبرنگاران را تهدید کردند. در این میان عزیزی خادم وقتی متوجه این اتفاق شد به میان خبرنگاران آمد و پاسخ جالبی داد. او زمانی که با اعتراض خبرنگاران نسبت به رفتار اطرافیانش مواجه شد گفت: «من تنها آمدم و تنها اینجا هستم. مگر من اهل تهدید هستم؟ برخی هم وقتی فهمیدند من اینجا هستم آمدند.» او در ادامه گفت: «راجع به محرومیت باید بگویم که به بنده ابلاغ شده است. محرومیت بنده به پایان رسیده و این موضوع به طور رسمی به من ابلاغ شد. اگر این موضوع تأیید نمیشد من امروز اینجا نبودم و انشاءالله خیلی زود همه شما را میبینم.» وی زمانی که با پرسشی مبنی بر اعتقاد به «خوبان عالم» مواجه شد، گفت: «من به اندازه کافی صحبت کردم!»
عزیزی خادم در شرایطی برای انتخابات ثبت نام کرده که طبق اعلام «عباس موسوی» رئیس کمیته تدوین و تطبیق مقررات
فدراسیون فوتبال، این چهره از حضور در انتخابات محروم است. موسوی در همین رابطه مدعی شد: «بر اساس اساسنامه
فدراسیون فوتبال، کمیته بدوی انتخابات فضای انتخابات اسفندماه را در مسیری قانونمند شروع کردند تا تمام کسانی که واجد شرایط هستند بتوانند شرکت کنند. بنابر اصل هیچ محدودیتی وجود ندارد مگر اینکه حکم قضایی
فدراسیون فوتبال یا حکم تکمیلی دادگاه های دادگستری که البته فکر نکنم علیه کسی وجود داشته باشد اما اگر مرجع قضائی با حکمی این تصمیم را درباره فردی گرفته است آن را هم ملاحظه میکنیم.»
او در خصوص محرومیت شهابالدین عزیزی خادم از سوی کمیته اخلاق و اینکه خودش عنوان کرده است، مشکلی ندارد عنوان کرد: «در مورد ثبت نام، کسی منعی ندارد. مجازات تنبیه یا محرومیتی دایر بر عدم امکان ثبت نام نداریم. در بالاترین سطح انتخابات که ریاست جمهوری است میبینید هرکسی می تواند ثبت نام کند. کمیته اخلاق هم حکمی صادر کرده است که اگر کمیته بدوی انتخابات، تفسیر یا ابهامی داشته باشد میتواند درباره عزیزی خادم از مرجع اخلاق سوال بپرسد. با این حال طبق نص صریح قانون، عزیزی خادم از حضور در انتخاب محروم است و هنوز محرومیت او به پایان نرسیده است.»
حیدر بهاروند و شهابالدین عزیزیخادم قدمهای اول در راه حضور در انتخابات یازدهم اسفندماه را برداشتهاند و طی روزهای آینده قطعاً به جمع آنها اضافه خواهد شد. «
امیر عابدینی»، مدیرعامل سابق پرسپولیس اخیرا رسماً اعلام کاندیداتوری کرد و گفت در صورت عدم حضور تاج در انتخابات، روز دوشنبه با حضور در ساختمان
فدراسیون فوتبال مراحل ثبتنام را پشت سر بگذارد.
«محمود اسلامیان» که اکنون در نقش مشاور
مهدی تاج رئیس
فدراسیون فوتبال فعالیت میکند و سابقه نایبرئیسی در فدراسیون را هم دارد، در حال نهاییکردن برنامهریزیهای خود برای ورود به انتخابات است و در این میان، فعلاً خبر تازهای درباره کاندیداتوری و یا عدم حضور
مهدی تاج در انتخابات به بیرون درز پیدا نکرده و به نظر میرسد که در هفته پیشرو سرنوشت حضور تاج در انتخابات مشخص خواهد شد. چهرههای دیگری مثل «مصطفی آجورلو» و «کیومرث هاشمی» هم که پیشتر بحث حضورشان در انتخابات مطرح بود، فعلاً خودی نشان ندادهاند و به نظر میرسد که احتمالاً نامنویسی نخواهند کرد.
حضور یا عدم حضور تاج؛ مسئله این است!
در این بین اما حضور «
مهدی تاج» در انتخابات قطعاً با حواشی و جنجالهایی روبرو خواهد شد، چهرهای که البته اظهار نظری در خصوص احتمال شرکت خود در انتخابات پیش رو نداشته است. فدراسیون جهانی فوتبال در دستورالعمل تأیید صلاحیت نامزدها اینگونه بیان کرده است، افرادی که دارای پروندههای قضایی در جریان هستند و یا به طور رسمی متهم شدهاند یا اقدامات قضایی موقت علیه آنها آغاز شده، دارای شرایط لازم برای تأیید صلاحیت و حضور در انتخابات نیستند. در بند ۲ ردیف صلاحیتهای این دستورالعمل آمده هنگامی که یک نامزد به طور رسمی متهم شود و یا اقداماتی قضایی موقت در ارتباط با او انجام میشود کمیته انتخابات فدراسیونها تصمیم میگیرد حتی اگر رای نهایی هم صادر نشده باشد، صلاحیت نامزد مذکور را رد نماید... این دستورالعمل لازمالاجرا است. آیین نامه فیفا همچنین تأکید دارد که این رد صلاحیت دلالت بر داوری در مورد نامزد یا پرونده مربوط به او در برابر دستگاههای قضایی یا انضباطی ندارد. فیفا به نوع اتهامی که توسط دستگاه قضایی یک کشور متوجه کاندیدای موردنظر است، نگاه میکنند. اگر بحث کیفری باشد، نوع جرم بررسی میشود. به عنوان مثال ممکن است تصادف رانندگی و یا درگیرهای خانوادگی برای هرکسی اتفاق بیفتد که از نظر فیفا این محکومیتها مهم نیست. چیزی که مورد توجه این نهاد بین المللی قرار دارد محکومیت و جرائم مالی و فساد در حوزه مدیریتی است. البته این اقدام فیفا به دلیل لزوم حفظ اعتبار و اقتدار این سازمان است، چرا که این نهاد بین المللی فوتبال علاقهای به فعالیت افرادی که ممکن است در آینده متهم شوند یا به هر دلیلی سابقه خوبی نداشته باشند، ندارد. «
مهدی تاج» ریاست کاندیدای احتمالی فدراسیون با ۲ پرونده قرارداد ویلموتس سرمربی سابق تیم ملی که در کمیسیون اصل نود مجلس در حال رسیدگی است و همچنین پرونده ساکت که منجر به صدور دادنامه قطعی و محکومیت وی شده است روبروست. البته در مورد دادنامه پرونده ساکت مسئول حقوقی فدراسیون در گفت وگویی اعلام کرده که نسبت به این دادنامه درخواست اعمال ماده ۴۷۷ (رسیدگی مجدد) از ریاست قوه قضاییه کردند حال شنیده شده با این درخواست همچنان موافقت نشده است.
در همین رابطه امیرساعد وکیل اظهار داشت: «یک قاعده کلی وجود دارد که اگر فردی فارغ از اینکه در حال حاضر مسئولیتی داشته باشد یا خیر و بخواهد وارد انتخابات شود نباید محکومیت کیفری قطعی موثر داشته باشد. معنی این عبارت این است که اگر فردی به موجب حکم دادگاه قطعی و کیفری محکوم شده باشد چنانچه این محکومیت ناظر بر مسائل مالی یا ناظر بر اصول وفاداری و امانتداری باشد و به نوعی محکومیت، چهره آن فرد را از نظر اعتبار عمومی، حقوقی و اجتماعی مخدوش کند، این محکومیت موثر است و نمیتواند در انتخابات شرکت کند.»
این استاد دانشگاه در ادامه گفت: «بر اساس قانون صراحتاً حکمی که توسط دادگاه تجدید نظر صادر شده به عنوان حکم قطعی تلقی میشود و اگر قرار باشد به صورت استثنایی متوسل به ظرفیتهای دیگر قانون مثل ماده ۴۷۴ و ۴۷۷ شد بدون تردید به منزله این نیست که ماهیت و خصوصیت قطعی بودن حکم کیفری را زیر سوال ببرد و آن را مخدوش کند. از نگاه حقوقی فرض بر این است که درخواست اعمال ماده ۴۷۴ و ۴۷۷ مانع از اجرای حکم نمیشود و حکم همچنان به لحاظ حقوقی معتبر است و اگر بین کاندیدها فردی باشد که حکم قطعی از سوی دادگاه تجدید نظر یا دادگاه بدوی داشته باشد شرایط ورود به انتخابات را نخواهد داشت.»
ماجرای عجیب اختلاف کفاشیان و عابدینی
رئیس اسبق
فدراسیون فوتبال هم اعلام کرد که علیٰرغم ائتلاف اولیه با کفاشیان از او صداقت ندیده و اگر
مهدی تاج وارد انتخابات شود، ثبتنام نمیکند. «
امیر عابدینی» در همین رابطه گفت: «با صراحت عرض میکنم که آقای کفاشیان به هیچ عنوان آقای کفاشیان قبلی نیست که سر تعهداتش بایستد. دو جلسه کفاشیان پیش من آمد و اصرار کرد که من در انتخابات شرکت کنم. من گفتم بر اساس سابقهای که داری، شما رئیس شو و من حاضرم نایب رئیست شوم. قبل از آن به آقای تاج گفته بودم که میآیم و ایشان هم استقبال کرده بود. کفاشیان پیشنهادش را داد و رفت و بعد مصاحبه کرد که میخواهم رئیس شوم. من واقعا نفهمیدم چه شد. همکاری با کسی که همین اول کار حرفش را عوض میکند امکانپذیر نیست.»
کفاشیان در چند روز گذشته جلساتی با
امیر عابدینی داشت و ظاهراً قرار بوده این دو نفر با هم ائتلاف کنند. اما کفاشیان در یک مصاحبه ناگهانی گفت: «صحبتهایی شده بود که با آقای عابدینی باشم یا به آقای ماجدی کمک کنم. در نهایت تصمیم من این شد که آقای ماجدی نایب رئیس باشد. عابدینی برای ما قابل احترام و انسان بزرگواری است و در فوتبال هم نقش موثری دارد.» همین اتفاق باعث ناراحتی عابدینی شد. اما عابدینی در حرفهایش به نکته مهمی هم اشاره کرد و گفت: «از نظر من صلاحیت آقای کفاشیان رد شده است! وقتی یک نفر میآید با شما قول و قرار میگذارد و شما بر اساس آن قول و قرار برنامه ریزی میکنید بعد امروز صبح همه چیز میروی روی هوا... اصلا من باورم نمیشود. من دو بار بازی را به نفع آقای کفاشیان برگرداندم. وقتی میخواستند آقای کفاشیان را اوت کنند با مدیریت و ریش سفیدی که بلد بودم اجازه ندادم.»
اما ظاهراً ماجرا فقط رد صلاحیت از نظر عابدینی نیست. او در ادامه حرفهایش گفته است: «از نظر من صلاحیت کفاشیان، رد شده است چرا که حکم کمیته اخلاق دارد کسی که در کمیته اخلاق محرومیت داشته باشد، نمیتواند برای هیات رئیسه فدراسیون ثبت نام کند.»
اگر تاج بیاید، عابدینی رقابت نمیکند
حالا این احتمال وجود دارد که با همین پروندهای که کفاشیان و عباس ترابیان در آن محکوم شدهاند صلاحیت او برای حضور در انتخابات تایید نشود. عابدینی در این باره گفته است: «قوانین فیفا به صراحت میگوید کسی که در کمیته اخلاق محرومیت داشته باشد ولو این که محرومیتش تمام هم شده باشد نمیتواند در هیات رییسه فدراسیون باشد.»
گفتنی است روز ۵ تیر ماه سال ۱۳۹۸ خبرگزاریها خبر داده بودند که
علی کفاشیان رییس سابق
فدراسیون فوتبال و عباس ترابیان با رای کمیته اخلاق در پرونده شرکت «ام پی سیلوا» به ۵ سال محرومیت از هرگونه فعالیت فوتبالی محکوم شدند. البته این دو نفر بعد از صدور رای، اعتراض کردند و دفاعیه هم ارائه دادند اما بعد از آن دیگر خبری از لغو یا کاهش محرومیت این دو نفر نیامده است.
عابدینی در پاسخ به این سوال که خودش برای ریاست ثبت نام میکند یا خیر، افزود: «اگر آقای تاج بیاید، من سر حرفم هستم و هیچ رقابتی ندارم. اگر ایشان نیاید، بنده هم تیمم را اعلام میکنم.»
عابدینی همچنین درپاسخ به این سوال که اگر رئیس شود با دلار ۱۰۰ هزار تومانی چگونه میخواهد فدراسیون را اداره کند، گفت: «فوتبال درآمدزاییاش ارزی است. ما هم میتوانیم منابع خود را به دست بیاوریم که این موضوع شرایطی دارد. اگر بخواهی منابع را هزینه کنید، منابع موجود است. ضمن اینکه قبول دارم فاکتور اقتصادی ما الان به هم ریخته و هر پروژهای بخواهید اجرا کنید با مشکل مواجه میشوید. البته برخی جاها خدمات را به بیرون میفروشید. ما خدمات فنی فوتبال را بیرون میفروشیم. درآمدزایی از بیرون داریم و قراردادهای درآمدزایی هم بد نیست. صدا و سیما هم امسال قصد تعامل دارد و جلسات ابتدایی هم گذاشته شده است.»
وی درپاسخ به اینکه شنیده میشود «میرشاد ماجدی» به عنوان نایب رئیس اول مدنظر
علی کفاشیان قرار گرفته است، توضیح داد: «من که نمیخواهم با او کار کنم. کفاشیان میخواهد با ماجدی کار کند. اگر من میخواستم با ماجدی کار کنم، دربارهاش قضاوت میکردم اما میدانم او را به کفاشیان دیکته کردهاند که خود کفاشیان هم این را میداند. امیدوارم تیمشان موفق باشد.»
رئیس اسبق
فدراسیون فوتبال گفت: «همان دوستانی که میتوانند دیکته کنند ماجدی را به کفاشیان دیکته کردهاند. دولت در این زمینه دخالت ندارد بلکه برخی عناصر خودشان را فراجناحی و فرا دولتی میدانند. خلاصه برای خودشان جایگاهی تعریف میکنند.»
حضور احتمالی رضا درویش در انتخابات
به نظر میرسد درویش به زودی با ثبت نام، حضور خود را در انتخابات علنی خواهد کرد.
تا پیش از این در طی ۸۰ سال اخیر ۲۵ نفر توانستهاند بر مسند ریاست
فدراسیون فوتبال بنشینند که در بین آنها ۹ نفر بیش از یک دوره رئیس فدراسیون بودهاند. «علی کنی» (۲ دوره)، «هدایتالله گیلانشاه»، «محسن حداد» (۲ دوره) «حسین سیاسی»، «مصطفی سلیمی»، «حسینعلی مبشر» (۲ دوره)، «مصطفی مکری» (۲ دوره)، «ذبیحالله خبیری»، «حسین سرودی» (۲ دوره)، «کامبیز آتابای»، «هوشنگ دیدهبان»، «ناصر نوآموز» (۲ دوره)، «هادی طاووسی»، «حسین آبشناسان» (۲ دوره)، «حسین راغفر»، «بهروز صحابه تبریزی»، «علی محمد مرتضوی»، «محمدرضا پهلوان»، «محمد صفیزاده»، «
امیر عابدینی»، «داریوش مصطفوی»، «محسن صفایی فراهانی» (۲ دوره)، «محمد دادکان»، «
علی کفاشیان»، «
مهدی تاج» (۲ دوره) و «شهابالدین عزیزی خادم» رؤسای اسبق فدراسیون بودهاند. البته که نفراتی مثل «کیومرث هاشمی»، «حیدر بهاروند» و «میرشاد ماجدی» هم در مقاطع کوتاه مدت به عنوان سرپرست
فدراسیون فوتبال مشغول فعالیت بودهاند.
حالا و با همه این شرایط باید دید سرنوشت این انتخابات پر حرف و حدیث چه خواهد شد و چه فردی برای ۴ سال آتی، سکاندار صندلی داغ
فدراسیون فوتبال در خیابان سئول خواهد شد.
همه را به کمیته اخلاق ربط دهیم تا کسی وارد انتخابات نشود!
با شرایط فعلی و فارغ از اینکه کدام جریان میتواند کرسیهای ریاست و نواب رئیسی را به خود اختصاص دهد، صحبتها و حرفوحدیثهای زیادی به میان آمده است و سکوت فدراسیون نیز بر آن دامن زده است.
اخیراً بحثی بهعنوان حکم کمیته اخلاق یا داشتن پرونده در این کمیته درباره افراد و جریانهای مختلف مطرح شده و ابهامات زیادی را به وجود آورده است، اینکه با استفاده از عنوان کمیته اخلاق ـ که همچون رکنهای قضایی دیگر فدراسیون انتقادهای زیادی به آن وارد است ـ در آستانه انتخابات رقبا را تهدید کنیم رفتار پسندیدهای نیست، تکلیف برخی افراد که پرونده و حکم دارند و وارد کارزار انتخابات شدهاند روشن است و مشخصاً شرایط حضور در فدراسیون را ندارند اما تعمیم دادن آن به همه افراد جای تعجب دارد.
اگر پروندهای از ماهها یا سالهای گذشته در این کمیته یا استیناف وجود دارد و باز مانده است، چرا به آن رسیدگی و تکلیفش مشخص نشده است؟ اینکه بهیکباره بحث کمیته اخلاق از سوی فردی که در ائتلاف شکست خورده و بار دیگر مجبور به بازگشت به آغوش ساکنان ساختمان سئول شده، مطرح شده است، نیز جای تعجب دارد. چرا این افراد در مورد کسانی که در دوره گذشته رد صلاحیت شدهاند و اکنون به صحنه انتخابات آمدهاند چیزی نمیگویند؟
دامن زدن به برخی موارد که پرونده آنها ماهها یا سالهاست خاک میخورد چهمعنایی دارد؟ سکوت فدراسیون این باور را تقویت میکند که برخی در تلاش هستند با به میان آوردن نام کمیته اخلاق رقبا را از میدان بهدر کنند تا فضا برایشان مهیا شود، آن هم در حالی که برخی از موارد عنوانشده اگر هم درست باشد تخلفی است که از سوی همین افراد رخ داده است که در صورت لزوم بیشتر درباره آن خواهیم گفت.
بهتر است اجازه دهیم انتخابات در فضایی عادلانه و باز برگزار شود و دایره افراد گستردهتر شود و از رقابت کردن ترسی نداشته باشیم. راه پیشرفت فوتبال ایران در گروی مشارکت جریانهای مختلف است نه بستن راه و مسیر.
تا کنون نظری ثبت نشده است!