اختصاصی / اگر رئال مادرید موفق شد تا بعد از هفت سال تلاش، کیلیان امباپه را به خدمت بگیرد، بخش عمدهای از این موفقیت را مدیون فایزا لاماری، مادر این ستاره فرانسوی است.
به گزارش سایت رسمی فوتبال برتر، در میانه جنگ بین پاری سن ژرمن و امباپه، در ژوئن ۲۰۲۳ و کمی بعد از آنکه امباپه اعلام کرد که قراردادش با این باشگاه را تمدید نخواهد کرد و در پایان فصل به عنوان بازیکن آزاد پاریس را ترک میکند، اوضاع برای او دستخوش تغییرات زیادی شد.
مالکان قطری پی.اس.جی اعلام کردند که کیلیان به عنوان بازیکن آزاد تیم را ترک نخواهد کرد و انتظار میرفت که او در تابستان گذشته، با بالاترین قیمت ممکن به تیمی دیگر، فروخته شود. اما مادر امباپه در آن زمان، نقشه و برنامه دیگری داشت. او در همان موقع پیغام داد: «به شما اطمینان میدهم که کیلیان امسال در پی اس جی خواهد ماند.»
همین طور هم شد و فایزا دروغ نمیگفت. امباپه ماند؛ دقیقاً مثل سال قبلش که در سال ۲۰۲۲ قراردادش را تمدید کرده بود و همین قضیه باعث قطع ارتباط موقت باشگاه پاریسی و سران رئال مادرید گردید؛ بعد از سفر معروف به دوحه که روند مذاکرات امباپه با رئال مادرید را تغییر داد، مدیران تیم کهکشانی حس کردند که امباپه و مادرش به آنها خیانت کردهاند.
امپراتوری فایزا
تمام دنیای امباپه، تحت کنترل امپراتوری فایزا لاماری، مادرش است. آژانس پاتریشیا گلدمن که حق پخش تصاویر و ارتباطات امباپه را برعهده دارد نیز همینطور.
اما عشق بزرگ مادر امباپه، بنیادی به نام KM است که در سال ۲۰۲۰ برای کمک به ۹۸ کودک بین ۱۳ تا ۲۱ سال تأسیس شد تا به آنها در آموزش و انتقال ارزشهای ورزشی کمک کند. این بنیاد، بیش از ۲۰ کارمند دارد و مادر امباپه، پسرش را متقاعد کرده تا ۳۰ درصد از درآمدش را به این موسسه خیریه اهدا کند.
کسب و کار در حال رشد
در طول این سالها، امپراتوری امباپه همواره به رشد خود ادامه داده. شرکت Interconnected Venture که قبلاً KEWJF (حرف اول هر یک از اعضای خانواده) نام داشت هم برای امباپه کار میکند؛ مدیر عامل جدید این شرکت حالا یکی از افراد مورد اعتماد خانواده امباپه است که سالهاست با قطری ارتباط دارد. این شرکت درزمینه مدیریت و بازاریابی ورزشکاران سطح بالا فعالیت میکند.
شرکت Saziley Communication که ارتباطات امباپه را مدیریت میکند، توسط فایزا اداره میشود. این شرکت در سال ۲۰۲۲ با شرکت دیگری به نام FLA (حرف اول آن) تأسیس شد که فعالیت این شرکت هم مرتبط با ورزش است.
امپراتوری امباپه همچنین از طریق شرکتی به نام Ohzora از سال ۲۰۲۰ در دنیای املاک و مستغلات مشغول تجارت است که در این شرکت فایزا لاماری و کیلیان امباپه پستهای مدیریتی را عهده دار هستند.
قرارداد با باشگاهها
یکی از چهرههای مورد اعتماد فایزا، وکیلی به نام دِلفین ورهیدن است که با ورزشکاران نخبه دیگری نیز به همکاری میپردازد و مسئولیت اصلیاش، اعتبار دادن به قراردادهای حق پخش تصویر امباپه است.
او که به عنوان یک مذاکره کننده سرسخت در مورد حقوق تصویر شهرت دارد، چندی پیش به خاطر یک برند تیم ملی فرانسه که در آن حقوق تصویر امباپه درنظر گرفته نشده بود، علیه فدراسیون فرانسه شورش کرد و حالا هم به نظرمی رسد که توانسته تا بالاترین درصد ممکن از حق تصویر امباپه در قرارداد جدیدش با رئال مادرید را با باشگاه مادریدی به امضا برساند.
حضور در سایه
فایزا، نقش مذاکره کننده برای قراردادهای پسرش با باشگاهها را برعهده دارد؛ او در گفتگویی دراین رابطه گفته: «هیچ احساس گناه یا شرمی وجود ندارد. اگر میتوانستیم قراردادی ۱ میلیارد یورویی امضا کنیم، این کار را میکردیم. سیستم همین است.»
البته از زمان امضای آخرین قرارداد تمدید با پاری سن ژرمن، این طور به نظر میرسد که فایزا کمی از قرار گرفتن در مقابل رسانهها فاصله میگیرد؛ اما قدرت او همچنان دست نخورده باقی مانده ولی نسبت به قبل نقشی محتاطانهتر را ایفا میکند.
هندبالیست و مربی سابق
فایزا، مادر امباپه، الجزایری الاصل است و تا سال ۲۰۰۱ در تیم باندی بازیکن هندبال بود ویکی از بازیکنان نمادین و ارزشمند برای تیمش به شمار میرفت و از او به عنوان بازیکنی مبارز و پرتلاش یاد میشد. رئیس سابق باشگاه باندی درباره او گفته: «فایزا از شوخی و خنده خوشش نمیآمد و معمولاً با بازیکنان حریف هم ارتباط دوستانهای نداشت.»
ویلفرید، همسر سابقش نیز مربی تیم فوتبال جوانان بود. آنها در شهر باندی حومه پاریس زندگی میکردند و کیلیان هم در همین شهر بزرگ شد و فوتبالش را شروع کرد. در سال ۲۰۱۳ آنها اولین تصمیم را برای آینده پسرشان گرفتند. پدرش قصد داشت او را به تیم کان ببرد ولی در نهایت به مادرید سفر کردند تا امباپه در رئال مادرید تست بدهد؛ در نهایت مسیر فوتبال، او را به موناکو رساند و در سالهای ابتدایی فوتبال امباپه، پدرش او را در آغاز تمرینات و فوتبال حرفهایاش هدایت میکرد.
فایزا همیشه به عنوان یک مادر محافظ در کنار پسرش بود و پا به پای او در شادیها و سختیها حضور داشت.
او با یادآوری یکی از این خاطرات گفته: «از بازی لیگ قهرمانان مقابل سیتی تا انتقال کیلیان به پاری سن ژرمن ۲۴ کیلو وزن اضافه کردم. پسرم اصلاً آمادگی چنین جهشی را نداشت؛ او ناگهان مثل جاستین بیبر معروف شد.» و یکی دیگر از خاطرات او، مربوط به انتقادات تند از کیلیان بعد از خراب کردن ضربه پنالتی مقابل سوئیس در رقابتهای دور قبل یورو بود.
مادر امباپه با یادآوری آن روز گفت: «اینجاست که مادر وارد عمل میشود. کیلیان تنها ۲۲ سال داشت و قرار بود اشتباه کند تا یادبگیرد، او شایسته این رفتارها نبود؛ اینجا بود که من مانند یک گرگ ظاهر شدم.»
فایزا نه ایجنت است و نه خودش را اینگونه معرفی میکند. او فقط سعی میکند تا بهترینها را در اطرافش جمع کرده و به حرف همه گوش بدهد. در قطر او کسی بوده است که در مواردی که به کیلیان مربوط میشد، بیشترین تلاشها را انجام میداد؛ در دوران حضور پسرش در پاری سن ژرمن هم اینگونه بود. حالا باید ببینم که در دوران حضور امباپه در رئال مادرید، فایزا چه نقشی را ایفا خواهد کرد؛ در بزرگترین باشگاه جهان که طبیعتاً چالشهای متعددی پیش روی کیلیان خواهد بود! حالا امپراتوری امباپه به مادرید میرسد تا آخرین جهش را به کهکشان بردارد.
تا کنون نظری ثبت نشده است!