03:39
0
کد خبر : 7754

معرفی تیم ملی آلمان؛ اوج‌گیری دوباره مانشافتِ پر ادعا

اختصاصی/ در بخش معرفی تیم های حاضر در یورو 2024، به بررسی شرایط تیم ملی آلمان خواهیم پرداخت.

معرفی تیم ملی آلمان؛ اوج‌گیری دوباره مانشافتِ پر ادعا

به گزارش سایت رسمی فوتبال برتر؛پس از چند سال جستجو برای بازگشت به دوران اوج، تیم میزبان جام یعنی آلمان زیر نظر یولیان ناگلزمن در سراشیبی صعودی قرار گرفته است. می‌توان گفت که در این مسابقات، به جای نقاط ضعف خط دفاعی، می‌شود روی خط حمله قدرتمند و آتشین ژرمن‌ها تمرکز کرد.

سرمربی؛ یولیان ناگلزمن 

عجیب است که بگوییم یک سرمربی با ۳۶ سال سن در حال بازیابی دوران حرفه‌ای خود است اما یولیان ناگلزمن پس از ترک بایرن در مسیر بازگشت به روزهای درخشان قرار دارد. پیش از برکناری او از بایرن در مارچ ۲۰۲۳، حضور روی نیمکت باواریایی‌ها یک قدم رو به جلو و طبیعی در دوران مربی‌گری او محسوب می‌شد. با وجود اشتیاق بالا برای کار در مونیخ، ناگلزمن با خلق و خوی خاص خود مثل لباس های عجیب و رفتن به تمرین بایرن با اسکیت بورد تنها ۱۸ ماه روی نیمکت اف‌سی هالیوود دوام آورد. امروز اما می‌توان با تغییر جو پیرامون تیم ملی آلمان، بارقه‌های امید در خصوص مربی‌گری ناگلزمن را پیدا کرد. با نتایج ضعیف و دور از انتظار تیم ملی آلمان در سال‌های پس از قهرمانی جام جهانی ۲۰۱۴، بی انگیزگی و بی‌تعهدی در اردوی تیم ملی آلمان رشد کرده بود و اوج آن را می‌شد در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر مشاهده کرد.

دو پیروزی متوالی در وقفه بازی‌های ملی فروردین ماه مقابل فرانسه و هلند زیر نظر ناگلزمن، نوید یک شروع دوباره را داد. این دو برد در بازی‌های تدارکاتی، اگرچه به معنای بازگشت روزهای پرفروغ آلمان نیست اما فوتبال هجومی، سریع، طولی و انتخاب‌های هوشمندانه ناگلزمن خبر از شروع دوره جدیدی از تفکر سرمربیان آلمانی می‌داد. آلمان در این جام، از ترکیب ۱-۲-۳-۴ استفاده خواهد کرد و در بازی‌های خود، به دنبال حفظ مالکیت توپ خواهد بود. در سیستم ناگلزمن، مدافعین کناری به خط میانی اضافه می‌شوند و با بازگشت تونی کروس برای آخرین رویداد دوران فوتبالی‌اش، آلمان شرایط مناسبی برای بازی مالکانه خود دارد. دو بازیکن شماره ۱۰ خلاق پشت سر مهاجم کاذب تیم یعنی کای هاورنز، می‌توانند سبک بازی جذابی را برای آلمان ناگلزمن رقم بزنند: فلوریان ویرتز و جمال موسیالا.

سکوی پرتاب؛ ماکسیمیلیان میتلشتات

زندگی ماکسیمیلیان میتلشتات در ۱۲ ماه اخیر طوری پیش رفت که هیچکس انتظارش را نداشت و او در این تابستان، سوژه جالبی برای روزنامه‌نگاران و هواداران فوتبال آلمان در یورو خواهد بود. سال گذشته در چنین روزهایی، میتلشتات با هرتابرلین به بوندسلیگای ۲ سقوط کرده بود و عملکرد خوبی در ترکیب این تیم نداشت. در ماه جولای ۲۰۲۳، این بازیکن با قراردادی ۵۰۰ هزار یورویی راهی اشتوتگارت سباستین هوینس شد و از پایه‌های اصلی تیمی بود که یکی از بزرگ‌ترین شگفتی‌های تاریخ فوتبال آلمان را رقم زد. هوینس موفق شد اشتوتگارت را از پلی‌آف سقوط به نایب‌قهرمانی لیگ و سهمیه لیگ قهرمانان اروپا برساند و در این فصل، میتلشتات به عنوان یک مدافع کناری معکوس از بهترین بازیکنان کناری فصل بوندسلیگا بود. میتلشتات شاید امروز بهترین مدافع چپ کشور آلمان نباشد اما ایده‌آل‌ترین گزینه برای سبک بازی یولیان ناگلزمن خواهد بود. او با گلزنی مقابل هلند در بازی تدارکاتی فروردین ماه، از فرصت خودش در ترکیب اصلی مانشافت استفاده کرد و جسارت او در حرکت با توپ، وی را تبدیل به یکی از بازیکنان جذاب آلمان در مسابقات امسال می‌کند.

نقاط قوت آلمان 

اگر به چند ماه قبل برگردیم، حضور همزمان موسیالا و ویرتز در زمین برای آلمان یک نقطه ضعف محسوب می‌شد. آلمان بازیکنان باکیفیت بالایی دارد که در یک پست بازی می‌کنند و این، شرایطی را مثل حضور همزمان جرارد و لمپارد در ترکیب نسل طلایی انگلیس ایجاد می‌کند. در این حالت، انتظار می‌رود توانایی‌های یک بازیکن فدای دیگر ستاره تیم شود اما برخلاف مربیان متعدد تیم ملی انگلیس در دوران بازی جرارد و لمپارد، ناگلزمن توانست راه چاره‌ای برای حضور همزمان ویرتز و موسیالا پیدا کند. ترکیب این دو بازیکن در رقابت‌های دوستانه با هماهنگی بالا و حمل توپ موثر در کنار بازی هوشمندانه کای هاورتز به عنوان مهاجم کاذب، از آلمان یک خط حمله ترسناک ساخت و اگر در یورو نیز همین اوضاع ادامه پیدا کند، این زوج تبدیل به یکی از خطرناک‌ترین زوج‌های مسابقات خواهد شد.

نقاط ضعف آلمان 

فقر و کاهش بازیکنان خاص و باکیفیت در خط دفاع، یکی از بزرگ‌ترین بحث‌های مردم آلمان در سال‌های اخیر بوده است. رشد نسل جدید مربیان فوتبال آلمان در قرن ۲۱ موجب ظهور بازیکنان تکنیکی و چند پسته در فوتبال این کشور شد اما برخی به کمبود بازیکنان با ویژگی‌های کلاسیک در پست دفاع میانی و مهاجم شماره ۹ انتقاد می‌کنند. آلمانی‌ها امروز می‌دانند که چطور بازیکنی مثل ماریو گوتزه را پرورش دهند اما آیا می‌توان بازیکنانی مثل یورگن کوهلر و میرسلاو کلوزه را دوباره در ترکیب آلمان دید؟

اگر به ترکیب آلمان نگاه کنیم، متوجه می‌شویم که این انتقاد به فوتبال مدرن آلمان وارد است؛ آلمان انرژی و کیفیت بالایی در خط حمله دارد اما قلب خط دفاعی برای ژرمن‌ها در سال‌های اخیر نقطه‌ای نگران کننده بوده و کمبودها در این پست همچنان هواداران آلمان را نگران می‌کند. بهترین دفاع آلمان را می‌توان جوناتان تاهی دانست که در فصل فوق‌العاده لورکوزن با یک باخت عملکردی درخشان داشت و در کنار او، آنتونیو رودیگر با بازی در اکثر بازی‌های فصل رئال مادرید قرار دارد. با این حال ناگلزمن باید در طول مسابقات مراقب خط دفاعی نه چندان مستحکم خود باشد.

انتظارات مردم آلمان 

تغییر شرایط در اردوی آلمان به سرعت رخ داد؛ اگر به شش ماه قبل برگردید، هیچکس در آلمان برای میزبانی از یک تورنمنت معتبر فوتبال اشتیاقی نداشت. تیم ملی فوتبال در زمین اوضاع خوبی نداشت و ژرمن‌ها نگران این بودند که سایر کشورهای اروپایی سیستم حمل و نقل ضعیف این کشور را مورد تمسخر قرار دهند. وضعیت حمل و نقل آلمان و به ویژه حمل و نقل ریلی، در سال‌های اخیر اصلا قابل قبول نبوده و این برای کشوری که میزبان میلیون‌ها نفر برای تماشای جام ملت‌های اروپاست قابل قبول نخواهد بود. اوضاع امروز از لحاظ فوتبالی اما متفاوت است.

انتظار نمی‌رود تیم ناگلزمن از گزینه‌های اصلی کسب عنوان قهرمانی باشد؛ درست مانند آلمان در جام جهانی ۲۰۰۶ که پس از حذف از دور گروهی یورو، میزبان رقابت‌ها بود. آلمانی‌ها امیدوار به این هستند که نسبت به جام جهانی گذشته در قطر، پیشرفت را در تیم خود مشاهده کنند و حتی با احتمال شکست مقابل تیم‌های قدرتمندی چون فرانسه، انگلیس و پرتغال، چشمه‌هایی از عملکرد خود در آینده را نشان بدهند. ناگلزمن بازیکنان روی فرم تیمش را دعوت کرده و ترسی از کشیدن خط قرمز روی نام بازیکنانی چون گورتزکا، گنبری، برانت، زوله، امره جان و هوملز نداشته است. با این رویکرد، لیست تیم ملی آلمان ترکیبی از بازیکنان باتجربه و مسن، بازیکنان جوان و آینده‌دار و بازیکنان باکیفیتی‌ست که لیاقت حضور در این تورنمنت را داشتند.

لیست ۲۷ نفره تیم ملی فوتبال آلمان

دروازه‌بانان: مانوئل نویر(بایرن مونیخ)، الیور باومن(هافنهایم)، الکساندر نوبل(دروازه‌بان قرضی بایرن در اشتوتگارت)، مارک آندره ترشتگن(بارسلونا)

مدافعین: والدمار آنتون(اشتوتگارت)، بنیامین هندریکس(لایپزیش)، یاشوا کیمیش(بایرن مونیخ)، رابین کخ(فرانکفورت)، ماکسیمیلیان میتلشتات(اشتوتگارت)، دیوید رائوم(لایپزیش)، آنتونیو رودیگر(رئال مادرید)، نیکو اشلوتربک(دورتموند)، جوناتان تان(لورکوزن)

هافبک‌ها: رابرت آندریچ(لورکوزن)، تونی کروس(رئال مادرید)، کریس فوهریش(اشتوتگارت)، پاسکال گروس(برایتون)، ایلکای گوندوغان(بارسلونا)، جمال موسیالا(بایرن مونیخ)، الکساندر پاولوویچ(بایرن مونیخ)، لروی سانه(بایرن مونیخ)، فلوریان ویرتز(لورکوزن)

مهاجمین: ماکسیمیلیان بایر(هافنهایم)، نیکلاس فولکروگ(دورتموند)، کای هاورتز(آرسنال)، توماس مولر(بایرن مونیخ)، دنیس اونداف(بازیکن قرضی برایتون در اشتوتگارت)

برچسب ها
کد خبر : 7754
ارسال نظر
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط فوتبال برتر در وب منتشر خواهد شد
نظرات کاربران

تا کنون نظری ثبت نشده است!

پربازدیدترین اخبار