08:12
1
کد خبر : 8353

فوتبال برتر؛ پیگیری پرونده فساد و نیمه‌نهایی‌های جذاب حذفی

اختصاصی/ برنامه فوتبال برتر طبق روال دوشنبه‌ها، امشب و بلافاصله پس از پخش بازی‌های یورو ۲۰۲۴ روی آنتن رفت.

فوتبال برتر؛ پیگیری پرونده فساد و نیمه‌نهایی‌های جذاب حذفی

به گزارش سایت رسمی فوتبال برتر، برنامه فوتبال برتر با اجرای محمدحسین میثاقی امشب و بلافاصله پس از پایان دیدار تیم‌های فرانسه و اتریش روی آنتن شبکه سه رفت. این برنامه بخاطر رقابت های یورو ۲۰۲۴ و همچنین مناظرات تلویزیونی انتخابات ریاست جمهوری از سال ۱۲:۴۱ دقیقه یا به بیان بهتر در اولین ساعات سه شنبه آغاز شد.

این برنامه علاوه بر اتفاقات مربوط به رقابت های داخل مستطیل سبز، به ماجرای پرونده فساد فوتبال ایران خواهد پرداخت.

⏰۱۲:۴۱

برنامه امشب با پخش تیزری در ارتباط با پرونده فساد در فوتبال ایران که به پرونده مس رفسنجان معروف است آغاز شد؛ پرونده‌ای که طی هفته‌های اخیر فوتبال ایران را تحت تاثیر قرار داده و پای تعدادی از افراد سرشناس فوتبال ایران را به بازداشت و مراجع قضایی باز کرده است. پرونده‌ای که به نظر تازه اولین مهره دومینویی باشد که مشخص نیست در کجا پایان خواهد یافت.

فوتبال برتر | درباره پرونده فساد، از کینه های شخصی تا تسویه حساب‌های قدیمی

احسان قاضی‌زاده هاشمی نماینده مجلس میهمان گفت و گوی ویژه برنامه امشب فوتبال برتر بود. او درباره پرونده فساد در فوتبال ایران صحبت‌های خود را شروع کرد.

قاضی‌زاده هاشمی: ما در ابتدای مجل جدید هستیم و به لطف و عنایت مردم برای سومین بارپیاپی منتخب مردم هستم. نمایندگان مجلس هم جوابگوی تمام مردم و هم وکیل مردم ایران هستند. از هشت سال پیش که وارد مجلس شدم اولین بحث را ۵-۶ سال پیش شروع کردیم. در مجلس نهم قبل از ورود من پرونده‌ای در کمیسیون اصل نود درباره فساد فوتبال بود. که مربوط به وضعیت برخی باشگاه‌ها بود که به ده سال پیش برمی‌گشت. مربوط به ایجنت‌ها و بازیکنان و اینها بود اما فرصت طرح پیدا نکرد. در مجلس دهم بحث فساد فوتبال در صحن علنی قرائت شد. از افراد مختلفی تحقیق شده بود و به قوه قضاییه رفته بود.

قاضی‌زاده هاشمی: بعد از آن پرونده موضوع دیگری داشتیم؛ در ابتدای مجلس دهم درباره برخی قراردادهای استقلال و پرسپولیس. در طول دوره ده ساله‌شان تعدد مدیریت و قراردادهایی که با سرمربیان دو باشگاه مطرح بود. در قابل یک گزارش جمع‌بندی و قرائت شد. وزیر ورزش وقت خواسته شد. تغییرات مدیریت شدیدی وجود داشت. توهین‌هایی در آن زمان صورت گرفت. وزیروقت برخی از نزدیکانش را آورده بود برای مدیریت باشگاه‌ها گذاشته بود. مدیریت این دو باشگاه حاکم است اصلاح شود و این شد آغاز روند واگذاری این دو باشگاه. آغاز واگذاری این دو باشگاه توسط مجلس دهم انجام شد. من خودم در طول هشت سال گذشته هفت سال عضو کمیسیون تلفیق بودجه بودم و واگذاری دو باشگاه را مطرح کردیم. ابتدای مجلس یازدهم پرونده جدیدی باز شد قرارداد مارک ویلموتس بود. در آن مقطع در برنامه شما مطرح کردیم. اولین بار این قرارداد در مجلس مطرح شد و قرارداد واقعی به مردم ایران منعکس شد. در همین برنامه بود. از وزیر ورزش وقت خواستیم متن اصلی قرارداد را بدهید اما ندادند. متن دیگری دادند. متن اصلی را مجلس به آن دسترسی پیدا کرد. آن متن اصلی بود که توسط مجلس بررسی شد. در همین برنامه اصل قراداد را رونمایی کردیم و ایراداتش را گفتیم. حتی متن انگلیسی را با ترجمه مقایسه کردیم. بعد از آن چه جنجال‌هایی مطرح شد. ما در مرحله پیگیری حقوقی هستیم روی رای تاثیر دارد. یکسال و نیم صبر کردیم و دیدیدم هیچ اتفاقی در مراجع حقوقی خارجی رخ نداد و فقط یک رای محکومیت بود.

قاضی‌زاده هاشمی: جا دارد از مسیولان بازرسی کل کشور تشکر کنم که به عنوان ناظر بر نهادها گزارش رسمی دادند و این گزارش که به دادسرا فرستاده شد، مبنای قرارداد مارک ویلموتس شد. خیلی می‌پرسند این پرونده به کجا رسید؟ شاید اگر برخورد واقعی و قطعی صورت می‌گرفت در این دو سه پرونده شاهد تکرار چنین پرونده‌هایی مثل این آخری نبودیم. هنوز این پرونده باز است و افکار عمومی با آن درگیر است. خود من را خیلی جاها می‌بینند می‌گویند چه شد؟ حق مردم است بدانند. ما کار خودمان را در آن مقطع به عنوان نمایندگان مردم که فسادستیزی برایشان مهم است پیگیری کردیم و امیدواریم به نتیجه برسد. اگر در کل این روند نگاه کنیم این برخورد قاطع صورت بگیرد با عوامل آن ما قطعا شاهد تکرار چنین وقایعی نخواهیم بود.

فوتبال برتر | قاظی‌زاده هاشمی: اگر در پرونده ویلموتس برخورد واقعی انجام میشد، دیگر امروز شاهد تکرار این پرونده‌ها نبودیم

میثاقی: یک پرونده ای تازگی مطرح شده و دارد درباره‌اش زیاد صحبت می‌شود. آخرین وضعیت این پرونده چیست؟ 

قاضی‌زاده هاشمی: من راجع به این پرونده در سه حوزه بحث دارم. این پرونده صفر تا صدش در دادگستری استان کرمان است. این پرونده در آن مرجع در حال رسیدگی است. شاید حجم اطلاعات و گفته می‌شود و شنیده می‌شودها زیاد است. منتها چون این پرونده در آن مرجع قضایی است بالاترین مرجع دادگستری کرمان است که اظهارنظر کند. آن چیزی که در صحبت‌های رییس کل دادگستری کرمان بوده هفت نفر تحت پیگرد قرار گرفتند و سه نفر بازداشت شدند. ۴ نفر دیگر هم اقدامات قضایی صورت گرفته و در مرحله تحقیقات است. موضوعات مالی متعددی در اینها مطرح است. ما الان تمام رهگیری و رصدمالی پولی و ارزی و سکه و ... می‌توانیم انجام بدهیم. چندسال قبل دچار اخلال در سامانه‌ها بودیم اما الان وضعیت بهتر است. حساب‌های پولی و بانکی قابل مونیتورینگ است با حکم دادگاه. جایی خرید و فروش سکه شود باید ثبت شود. ارزی در صرافی خریده شده یا تبدیل شده ضبط می‌شود. این ادعاها و صحبت‌ها که در طول بازداشت مطرح می‌شود باید رهگیری و ردگیری و تریس مالی شود. فقط در یک حالت است که ارز خارجی وجود داشته باشد و مصرف هم خارجی باشد. اصلا وارد چرخه صرافی‌های ما نشود. هرچیزی که در چرخ داخلی کشور ما بچرخد اینها قابل رهگیری است. کار کارشناسی باید صورت بگیرد.

میثاقی: زمان‌بر است؟

قاضی‌زاده هاشمی: بله و کار کارشناسی نیاز دارد. صرف ادعا درباره موضوعات مالی کاملا قابل ردگیری است. موضوعات از آن دست موضوعاتی است که ممکن است زمان بر باشد اما قابل ردگیری است. الان بحثی درمورد دهک‌بندی یارانه‌ها داریم. با یک کد ملی دهک در می‌آید. چون ممکن است حساب به حساب و فرد به فرد ...و چند دست یک موضوع چرخیده باشد قابل ردگیری است.

میثاقی: تا اینجا نکته‌ای بوده که شما بتوانید بگویید که در فوتبال چه اتفاقاتی افتاده است؟

قاضی‌زاده هاشمی:: من اطلاعاتی در این موضوع فراتر ندارم. اما درباره موضوع دیگر کسب اطلاع کردم. اما درباره این موضوع سوال نکردم و اطلاع جدیدی هم ضابط این پرونده قرار است بیایند انجام بدهند. اما اطلاع جدیدی فراتر از چیزی که رییس کل دادگستری کرمان اعلام کردند وجود ندارد. جا دارد خدا قوت بگویم که اخبار حاکی از اقتدار و مسیولیت‌پذیری این دوستان است. ابعاد مختلفی که مرتبط با حوزه‌های معدنی کرمان بود به نظر من این دادگستری تراز و قاطع و محکم است و امیدوارم راجع به این پرونده به طور خاص تا روشن شدن تمام زوایای و عوامل پیش بروند و این پرونده به سرانجام برسد. کسانی که مجرم بودند به سزای اعمالشان برسد. این فضایی است که مطالبه افکار عمومی است و هم خواست همه مردم است. من هیچکدام از آقایان را از نزدیک ندیدم اما درباره پیگیری‌شان در برخی پرونده‌های دیگر شنیدم محکم هستند و جدی وارد شدند و امیدوارم به سرانجام برسد. بحث سالم‌سازی فوتبال ایران را از کرمان شروع کنیم. این اثرگذاری کاملا قابل توجه باشد. پرونده‌های دیگر هم که مسکوت مانده در حوزه فوتبال آن پرونده ها هم به نتیجه برسد. 

میثاقی: انشالله این اتفاق بیفتد و هیچ مماشاتی هم در کار نباشد. غیر از کرمان که کارهای اخلافی انجام می‌شود کمیته اخلاق ۵ نفر را خواسته و حرف‌هایشان را شنیده است.

فوتبال برتر | قاضی‌زده هاشمی: در پرونده فساد 7 نفر تحت پیگرد قضایی قرار گرفته‌اند

بخش بعدی حرف های کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال بود که در قابل یک مصاحبه ضبط شده روی آنتن رفت. اسماعیل حسن‌زاده رییس کمیته انضباطی درباره پرونده فساد فوتبال ایران و مس رفسنجان صحبت کرد.

حسن‌زاده: این پرونده از طریق ریاست محترم دادگستری استان کرمان اطلاع‌رسانی شد و همینطور در سایت فدراسیون فوتبال اطلاعات در اختیار مردم قرار گرفت. کلا نسبت به هفت نفر پرونده تشکیل شده و کمیته اخلاق هم پرونده تشکیل داده...متهمانی که در دادسرای رفسنجان دارد تحقیقات می‌شود هفت نفرند. سه نفر از فدراسیون، دو نفر از باشگاه مس و دو نفر از رسانه‌های آزاد. اینجا تاکید می‌کنم هیچکس دیگری اعم از رسانه ملی و فدراسیون و داوران و ارکان قضایی در این پرونده موضوعی مطرح نیست. اگر صحبتی هست گمانه‌زنی است. به موازات آن درکمیته اخلاق ۵ نفر از هفت نفر تشکیل شده چون دو نفر رسانه آزاد هستند به ما ارتباط پیدا نمی‌کند. آرا صادر شده و به اطلاع عموم مردم خواهد رسید.

حسن‌زاده درباره صحبت های یکی از اعضای کمیته انضباطی در فضای مجازی گفت: این صحبت ها بیانگر دیدگاه شخصی ایشان بوده. هیچ ارتباطی به ارکان قضایی و کمیته انضباطی نداشته و اگر مدرکی هست باید به دادسرای رفسنجان داده شود. یک نکته‌ای را اعلام کنم برای برخی از عزیزان که فکر می‌کنند با شلوغ‌کاری رسانه‌ای بتوانند تاثیری در صعود و سقوط تیم‌ها بگذارند تمام رفتار آنها رصد می‌شود. این گمانه‌زنی‌ها انجام می‌شود به سمتی نبرد بیشتر ایجاد حاشیه کند برای فوتبال ایران.

فوتبال برتر | رئیس کمیته انضباطی: صحبت‌های یکی از اعضای کمیته انضباطی دیدگاه شخصی آن فرد بوده است

⏰۰۱:۱۵

بخش دوم گفتگو با قاضی‌زاده هاشمی بعد از پخش حرفهای رییس کمیته انضباطی آغاز شد.

قاضی‌زاده هاشمی: ما معدود شورای نظارتی در قانون اساسی، این شورا ۶ نفر عضو دارد، دونفر از طرف رییس جمهور هستند، دو نفر از مجلس شورای اسلامی هستند که بنده حقیر در خدمتتان هستم. نزدیک هشت سال است که در این بخش هستم. جناب آقای نوباوه از مجلس هستیم. دو نفر از دستگاه قضایی به انتخاب رییس قوه قضاییه که در دوره اخیر معاون اول قوه قضاییه و معاون دادسرای انتظامی قضات بودند. یک شورای عالی است مستمرا درباره سازمان صدا و سیما رصد و پیگیری داریم. دبیرخانه داریم که ۵۰ کارشناس در زمینه‌های فرهنگی، مالی و برون مرزی و فنی و شرکت‌ها و ....بحث پایش داریم. در سال گذشته هم در ۲۰۷ مورد گزارش و تبادل از سازمان صدا و سیما داشتیم. گزارش‌گیری داشتیم. سوالات و ابهاماتی را مطرح کردیم. بعضی جاها گزارش‌هایی بوده از صدا و سیما و برخی گزارش‌ها به سران قوه منعکس شده. این دبیرخانه فعال است و آثار خوبی هم گذاشته و بعضا افکارسنجی که انجام دادیم آثاری روی فیلم و سریال گذاشته و اگر جاهایی خطا یا تغییرات مدیریتی بوده چرخش‌هایی دیده‌ایم. این شورا چون مبتنی برقانون اساسی است جایگاهی عالی دارد. گزارش‌های مردمی هم به این شورا می‌رسد. یک تماس تلفنی داریم. ایمیلی و پیامکی و تماسی مردم اعتراضی دارند یا گزارشی منعکس می‌کنند درباره شبکه‌های ملی یا استانی...این گزارش‌ها پیگیری می‌شود.

قاضی‌زاده هاشمی: در مورد این پرونده چون یک بحث های زیادی مطرح شد در افکار عمومی، خود شما هم شفاف هستید در این برنامه، ما هم شفاف هستیم. ما در فسادستیزی در این برنامه چون من این برنامه را فسادستیز می‌دانم که پای حق مردم ایستاده است. شایباتی مطرح شد بحث مجلس جای خودش، بحث رسانه ملی علی الخصوص صدا و سیما خیلی برای ما مهم است. ما کوچک‌ترین نقطه سیاه و تاریکی مهم است. بلافاصله بعد از این موضوعاتی که در یکی دو هفته گذشته اوج گرفت، حدود هفت هشت روز پیش این موضوع را دردستور کار قرار دادیم. همه دستگاه‌های نظارتی قضایی و امنیتی و انتظامی هر موضوعی که درباره صدا و سیما باشد به ما ارجاع می‌دهند. همه دستگاه‌ها...ما با هشت نه مرجع در ارتباطیم درباره موضوعات صدا و سیما در هر بخشی. تمام دستگاه‌های نظارتی که تعدادشان زیاد است در هر موضوعی حتی محتوایی حتی راجع به داستان‌هایی که در فیلم و سریال‌ها مطرح است رادیو و تلویزیون و استانی به گستره کل سازمان صدا و سیما و حتی قراردادها و موضوعات مالی و اداری گزارش‌های متعددی برای ما می‌رسد. ریز و جزیی . کارشناس و مسیول نظارت داریم. نکته‌ای که وجود دارد شورای نظارتمان مستقل است. ما هیچ ارتباطی اجازه نمی دهیم کارشناسانمان با بدنه سازمان صدا و سیما داشته باشیم چون رکن نظارتی هستیم. خیلی از کارهایمان محرمانه بوده...

میثاقی: درباره این پرونده چی؟

قاضی‌زاده هاشمی: درمورد این پرونده تمام این گفته‌ها و شنیده‌ها و گفته می‌شودها جمع‌بندی شد، پیگیری شد از تمام دستگاه‌ها به این نقطه رسیدیم که این پرونده توسط دادگستری کرمان مدیریت می‌شود. منتج به پیگیری خود من شد با معاون اول قوه قضاییه که یکی از شش عضو شورای نظارت هستند. مستمرا هر هفته جلسه سه ساعتی داریم و مرور می‌کنیم. جلسه بعدی در هفته آینده است تماسی که با ایشان داشتم درباره ارکان صدا و سیما گفتند درمورد تمامی افرادی که مطرح هستند هیچ یک از ارکان صدا و سیما که نیرو یا کارکنان یا عوامل سازمان باشند اسم‌شان در این پرونده وجود ندارد. درباره سایر ابعاد هم گفتند در مسیر تحقیقات است. این پیگیری باید توسط دادگستری کرمان انجام شود. هم ما شفاف هستیم هم شما. ما این آمادگی را داریم که هر فردی یا شخصی سندی، دلیلی، مدرکی درباره دخالت هریک از عوامل صدا و سیما به دبیرخانه نظارت بر سازمان صدا و سیما بدهد ما پیگیری می‌کنیم. این وظیفه ذاتی و ساختاری و سازمانی است. ما نماینده قوای سه گانه هستیم و وظیفه و رسالت ما اینست. این شفافیت به همه کمک می‌کند. البته دادگستری کرمان درباره ابعاد دیگر هم اطلاع‌رسانی می‌کند.

قاضی‌زاده هاشمی: ما هرموردی باشد مستند است. ما تقاطع‌گیری می‌کنیم. کار حرفه‌ای است شما ممکن است بحث‌های شبنامه و ادعا دارد یا موضوعاتی که مطرح می‌شود ما می‌گوییم ادله می‌خواهد. برخی مستندات می‌فرستند. باید تمام این‌ها ابعاد حقوقی پیدا کند. ما مرجع قضایی نیستیم اما به مرجع قضایی ارجاع می‌دهیم. ما در طول این مدت تمام تجربه‌ها را داشتیم. در طول همین مدت جابه‌جایی و برکناری سطوح بالای مدیریتی داشتیم و تذکراتی داشتیم....به خاطر جایگاهی که شورای نظارت برصدا و سیما دارد. در این مورد چون حرف‌ها و گمانه‌زنی‌ها بوده، آنچه در پرونده کرمان مطرح است را معاون قوه قضاییه گفتند. هر کس مدرکی دارد مستند و مستدل به ما اعلام کند. موضوعات مالی ردگیری‌اش بسیار راحت‌تر است. اصل کار ما فسادستیزی است. برنامه شما را چالشی و قوی برای مقابله با فساد با ورزش و فوتبال دیدیم. یک بعد دیگر این پرونده چالشی است که نسبت به باشگاه‌های صنعتی داریم. این اعداد و ارقام در سطح فوتبال ما معنادار است. هفته قبل با دوستان در کمیته ملی المپیک صحبت کردیم. بعضی از رشته‌های ورزشی مشکل دارند برای تمرین و آماده‌سازی. حیثیت و آبروی کل کشور ما است. وقتی این اخبار را می‌شنوند به شدت مایوس می‌شوند. یک  ماه دیگر المپیک دارند هشتشان گروی نه‌شان است. باید ساماندهی شود. سهم پیوست اجتماعی باشگاه‌های صنعتی و معدنی را باید پیگیری کنیم. سودهای سرشاری وجود دارد. بعضی از شرکت‌های معدنی سال ۷۰هزارمیلیارد تومان درآمد دارند. این در ورزش معنا دارد باید در این گلوگاه‌ها ورود کنیم. این پول‌های سرشار چرا به یک مدیرباشگاه داده می‌شود. چرا مدیرشرکت چنین پولی در اختیارش وجود دارد و آنرا توزیع می‌کند. یک شهرستان ما یک تیم فوتسال کمبود لباس و ۲۰ میلیون پول دارد. اینها جای بحث دارد و رسالتی است که نماینده‌های مجلس جدید پیگیری کنند که پول‌های کلان در شرکت‌های صنعتی و معدنی چگونه مدیریت و راهبردی می‌شود. تمام روسای فدراسیون‌های ورزشی با من در ارتباطند. تمامی این‌ها وقتی این اخبار می‌آید ناامید می‌شوند. این را برنامه شما تا نقطه آخر دقیق پیگیری کنید. من از مسئولان صدا و سیما می‌خواهم این موضوعات رها نشوند. مس رفسنجان یک جز کوچک است. یکسال بعد این بود آن بود. اثروضعی قطعی دارد در نتایج.

میثاقی: به بینندگان گفتیم هرسندی نه یک دلار، یک ریال از بچه های سازمان دارید بدهید ما نشان بدهیم. شما هم اگر چیزی درباره بچه‌های صدا و سیما از قدیم تا الان بود مطرح کنید. سند، نه توهم. این شلوغ‌بازی دلیلش چیست؟

قاضی‌زاده هاشمی: همه این فضاها ایجاد شد که ما ورود کردیم. از چند روز پیش وقتی یک غباری ایجاد می‌شود هر انسانی می‌گوید شاید چیزی باشد بگذار پیگیری کنیم. ما وظیفه سازمانیمان پیگیری بود. با یک به یک دستگاه‌ها تماس و پیگیری داریم و تمام این را به صورت خاص در دستور کار گذاشتیم. از هفته قبل این موضوع را رصد می‌کنیم. هرکسی سند و مدرکی درباره هر شبکه‌ای یا کل سازمان رادیو و فوتبالی و غیرفوتبالی، خود حراست و صیانت، هرجایی در این سازمان صدا و سیما دارد برای ما بفرستد قطعا مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت. این رسالت اصلی ما به حکم قانون است و پرده پوشی نداریم.

فوتبال برتر | قاضی‌زاده هاشمی: وقتی فضا غبارآلود می‌شود هر کسی می‌گوید شاید یک موضوعی باشد

میثاقی: آن بلبشوی رسانه ایجاد می‌شود بیننده و مخاطب را گیج می‌کند. این بمباران خبری را چگونه تحلیل می‌کنید؟

قاضی‌زاده هاشمی: در برهه خاصی هستیم و این موضوعات هم هست. دو وجه دارد. یک وجه ورزشی و فوتبالی است که مخلوط شده با بحث‌های رسانه‌ای. بحث‌های فوتبالی را اشاره کردم نیازمند برخورد قاطعیم. از مسیولان دادگستری کرمان و دستگاه قضایی می خواهم راجع به این موضوع با صراحت و شفافیت ابعاد آنرا اعلام کنند. درمورد فضاسازی رسانه ای باید بگویم، انتخابات را پیش رو داریم مردم تا کمتر از دوازده روز دیگر حضور حماسی انشالله خواهند داشت. باید امواج امیدآفرینی و امواج شور و نشاط را حفظ کنیم. با فساد باید قاطع برخورد شود اما این خواسته نظام جمهوری اسلامی است. دستگاه قضایی ورود کرده و مجلس پیگیری می‌کند اما اینکه تسری پیدا کند که بخواهد روی مشارکت مردم تاثیر بگذارد قطعا خوب نیست.  بعضی از این فضاسازی‌ها که من دیدم که بعضا ریشه‌های خارجی داشت به کسانی می‌رسید که دنبال تحریم انتخابات هستند و مردم پای صندوق نیایند آثار وضعی نباید به آنجا بیانجامد. مردم ما مطمئن باشند با فساد در عرصه ورزشی با مدیران، باشگاهی صنعتی و عوامل و کارکنان و کارمندان قطعا با قاطعیت برخورد خواهد شد اما نباید دل ببندیم به غوغاسالاری‌هایی که مصرف آن برای معاندین است نه دوستداران ایران و مبارزان فساد. اگر برخی دنبال مبارزه با فساد در فوتبال بودند در برابر بسیاری از پرونده‌های سابق نباید ساکت می‌ماندند. کسی می‌تواند پرچم مبارزه با فساد را بردارد که خودش مشکل نداشته باشد. نگویند ما با فساد فوتبال مبارزه می‌کنیم بعدش عکس یادگاری بگیرند. مردم صداقت و شفافیت می‌خواهند. برخی از این حرف‌ها زده می‌شود می‌گویم آن زمان این دوستان چرا ساکت بودند. چرا همراهی نکردند. چرا موضع نگرفتند. یکسری علامت سوال‌ها است و وجود دارد تاریخ همه چیز را مشخص می‌کند. شما و ما شفاف هستیم انشالله ادامه‌دار باشد و ما برسر عهد و پیمانمان با مردم بایستیم.

فوتبال برتر | هدف بعضی‌ها از پرداختن به پرونده فساد، پاکسازی فوتبال نیست

قاضی‌زاده هاشمی در بخش آخر صحبت هایش گفت: یک بحثی که باید بیشتر در مجلس جدید پیگیری شود شفافیت مالی باشگاه‌های صنعتی و معدنی است. انشالله این موضوع را هم در مجلس دنبال کنیم. خواسته‌ام از رسانه ملی است که این پرچم موضوعاتی که در ورزش ما مطرح است، پرونده‌هایی که مطرح بوده زمین نگذارد. هیچ مصلحتی برای این وجود ندارد. بعضی‌ها می‌گویند درگیر مصلحت استانی شود. بالاترین مصلحت در کشور ما رضایت مردم است. اگر می‌خواهیم برای رضایت خدا کار کنیم رضایت خدا در رضایت مردم است. رسانه ملی به عنوان مطالبه‌گر حقوق مردم ایران هیچ مصلحتی را جز کسب رضایت مردم و اعتماد مردمی و کسب افزایش سرمایه مردمی قرار ندهد و دانه به دانه این پرونده‌ها را پیگیری کند.

فوتبال برتر | قاضی‌زاده هاشمی: نام هیچ کدام از کارکنان صدا و سیما در پرونده فساد وجود ندارد

⏰۰۲:۰۰

فوتبال برتر | آخرین خبر از پرونده فساد از زبان سخنگوی فدراسیون فوتبال

فوتبال برتر | علوی: فینال جام حذفی در آزادی همراه با VAR برگزار می‌شود

مهدی آذربایجانی مدیرعامل باشگاه سپاهان میهمان تلفنی بعدی برنامه بود. اودرباره حضورش در این باشگاه و شرایط سپاهان صحبت کرد.

آذربایجانی: من توفیق داشتم سال‌ها به عنوان یک ورزشکار حرفه‌ای در کاراته فعالیت می‌کردم. مدیران محترم در فولادمبارکه به این جمع‌بندی رسیدند بنده در خدمتشان باشم. الحمدالله در چند بازی آخر لیگ و حذفی توانست نتایج خوبی بگیرد.

میثاقی: بحث‌های زیادی هست از جمله قراردادهایی که بسته شد و باشگاه را به چالش کشاند.

آذربایجانی: بله من دنبال می‌کردم مسایل باشگاه را از اتفاقاتی که افتاده بود ناراحت بودم و این موضوع را مطرح کردم.

میثاقی: وضعیت فصل جدید چگونه است؟ سرمربی و بازیکنان؟

آذربایجانی: تیم ما خودش وضعیت مناسبی دارد و سعی‌مان اینست که مشکلات را برطرف کنیم با کمک سرمربی و کادرفنی...بحث‌ها و صحبت‌ها شروع شده و فعلا تمرکزمان روی فینال جام حذفی است.

آذربایجانی درباره بازی نیمه نهایی جام حذفی گفت: بازیکنان جوان هستند از بزرگترها انتظار است آرامش را حفظ کنند. اتفاقاتی بین نیمکت دو تیم افتاد که شایسته نبود امیدوارم تکرار نشود.

میثاقی: رای انضباطی صادر نشده؟

آذربایجانی: باید کل این اتفاقات مورد بررسی قرار بگیرد که دیگر تکرار نشود ولی فکر نکنم موضوعی هم باشد.

میثاقي: نامه زدید که بازی با VAR‌ باشد.

آذربایجانی: مکاتباتی با رییس سازمان لیگ داشتیم که با کمک فدراسیون و وزارت ورزش به استادیوم آزادی منتقل شد و امیدواریم برای سپاهان انشالله جشن قهرمانی بگیریم.

میثاقی: دان چند کاراته است؟

آذربایجانی: به صورت رسمی دان سه کاراته را دارم ولی مربی و داور و بازیگر حرفه‌ای کاراته هستم. دوستان مدارک را گرفتند که دان‌هایی که نداشتم را به من بدهند.

میثاقی: در حوزه فوتبال چطور؟

آذربایجانی: در دوران نوجوانی فوتبال آکادمی کیان پیگیری می‌کردم. آقای کربکندی، یاوری و ندیمیان بودند برنامه‌ای داشتند و من هم بودم. 

میثاقی: فوتبالیست مورد علاقه داخلی و خارجی بگویید؟

آذربایجانی: آقای ترابی را دوست دارم در تیم ملی و آقای کریس رونالدو

فوتبال برتر | گفتگو با مهدی آذربایجانی مدیرعامل باشگاه سپاهان

فوتبال برتر | حواشی جنجالی پایان بازی سپاهان و گل گهر

فوتبال برتر | کارشناسی داوری بازی سپاهان و گل گهر

فوتبال برتر | کارشناسی داوری بازی آلومینیوم و مس رفسنجان

⏰۲:۴۱

برنامه فوتبال برتر که در اولین ساعات سه شنبه آغاز شده بود بعد از حدود دو ساعت و در ساعت ۲:۴۱ دقیقه بامداد صبح به پایان رسید. برنامه این دوشنبه که مثل همیشه با اجرای محمدحسین میثاقی روی آنتن رفت، بخش‌های مختلفی از جمله ماجرای پرونده فساد در فوتبال را در خود داشت که همانطور که مجری برنامه گفت در هفته‌های آینده نیز ابعاد دیگر آن بررسی خواهد شد.

برچسب ها
کد خبر : 8353
ارسال نظر
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط فوتبال برتر در وب منتشر خواهد شد
نظرات کاربران
کاربر میهمان

Ahmad - 5 ماه پیش

چرا نتیجه پرونده ویلموتش رو نمیگیه
3 1
پربازدیدترین اخبار