11:50
1
کد خبر : 1616

ترین‌های دور یک هشتم پایانی جام ملت‌ها/ از سردار تا تیم شگرت

اختصاصی/ با اتمام مرحله یک هشتم نهایی جام ملت‌های آسیا، مروری بر آمار جذاب و هیجان‌انگیز این تورنمنت در این مرحله خواهیم داشت.

ترین‌های دور یک هشتم پایانی جام ملت‌ها/ از سردار تا تیم شگرت

به گزارش سایت رسمی فوتبال برتر، با اتمام دور یک هشتم پایانی جام ملت‌های آسیا، تکلیف هشت تیم راه یافته به مرحله یک چهارم پایانی مشخص شد.

یکی از نکات جالب توجه، نزدیک بودن سطح تیم‌ها به یکدیگر در مرحله یک هشتم پایانی بود؛ چرا که سه بازی از هشت دیدار این دور، به ضربات پنالتی کشید و سرنوشت سه بازی دیگر فقط با اختلاف یک گل مشخص شد. دراین مقاله قصد داریم تا به آمار و ارقام جالب توجهی که در اولین دور حذفی جام ملت‌ها رقم خورد بپردازیم:

۱.۰۶ میلیون تماشاگر در استادیوم‌ها

در جریان این دوره از رقابت‌های جام ملت‌های آسیا، رکوردهای متعددی شکسته شد. با حضور ۶۳.۷۵۳ هوادار در ورزشگاه البیت برای تماشای دیدار دو تیم قطر و فلسطین در دور یک هشتم پایانی، رکورد ۱.۰۶ میلیون تماشاگری که در طول مدت برگزاری این دوره از رقابت‌ها در استادیوم‌ها حضور یافتند، ثبت شد.

رکورد پربازدیدترین دوره جام ملت‌های آسیا تا پیش از این، به سال ۲۰۰۴ که به میزبانی چین برگزار شده بود، برمی‌گشت که در آن دوره مجموعا ۱.۰۴ میلیون هوادار با حضور در ورزشگاه‌ها، بازی‌ها را از نزدیک دنبال کرده بودند.

اولین حضور در مرحله یک چهارم پایانی

تیم ملی تاجیکستان تنها تیمی است که در این دوره از رقابت‌ها، در اولین حضورش، به دور یک چهارم پایانی رسیدند. آنها در دور یک هشتم نهایی در ضربات پنالتی توانستند امارات را از پیش رو بردارند و به دور بعد برسند. آخرین باری که شاهد چنین اتفاقی بودیم به سال ۲۰۰۷ برمی‌گردد که استرالیا تنها تیمی بود که برای اولین بار در تاریخ، طعم حضور در مرحله یک چهارم پایانی را می‌چشید.

آمار حیرت‌انگیز شوت در چارچوب

رکورد تعداد شوت‌های در چارچوب، در جریان یک مسابقه در این دوره از رقابت‌های جام ملت‌های آسیا، در اختیار سردار آزمون است که در جریان بازی تیمش مقابل سوریه پنج تا از 6 شوتش در چارچوب بود.

در همین حال اودی دباغ از فلسطین و سون هیونگ مین از کره جنوبی تا به اینجای تورنمت بیشترین شوت‌های درچارچوب را داشتند که هر یک از آنها هشت شوت در چارچوب در ۴ بازی داشتند و لی کانگ این از کره جنوبی هم با دقت شوت ۷۸%، هفت شوت در چارچوب داشته.

منسجم در دفاع

کیم مین جائه از کره جنوبی، در جریان دیدار تیمش مقابل عربستان در دور یک هشتم پایانی، هفت قطع توپ موفق داشت و این رکورد بیشترین قطع توپ در یک بازی در جام ملت‌های آسیا تا به اینجای تورنمنت است. مدافع بایرن مونیخ با عملکرد خوبش، نقشی تعیین کننده در صعود کره به دور بعدی رقابت‌ها ایفا کرد.

عبدالقادر حسنوف، مدافع ازبکستان هم با ۵ قطع توپ در برد ۱-۲ تیمش مقابل تایلند، در رده دوم این لیست قرار دارد.

برد جادویی اردن

اردن بعد از ناکامی در کسب پیروزی در هر سه بازی‌اش در مرحله گروهی، در نهایت طعم برد در قطر را در اولین دیدارش در مرحله حذفی چشید. آنها در این بازی موفق شدند تا عراق، قهرمان چند دوره قبل جام ملت‌های آسیا را از گردونه رقابت‌ها حذف کنند.

اردن در جام ملت‌های آسیای ۲۰۰۴ در دور یک چهارم پایانی توسط ژاپن از گردونه رقابت‌ها حذف شده بود و در جام ملت‌های ۲۰۱۱، تیم ازبکستان مانع از رسیدن آنها به دور بعد شد؛ آنها در سال ۲۰۱۹ هم در مرحله یک هشتم پایانی در ضربات پنالتی مغلوب ویتنام شده بودند.

۱۱ از ۱۱

قطر مدافع عنوان قهرمانی، بعد از برد ۱-۲ مقابل فلسطین حالا ۱۱ برد متوالی در جام ملت‌های آسیا را در کارنامه می‌بیند.

آنها به علاوه در ۵ بازی متوالی‌شان در مراحل حذفی جام ملت‌های آسیا نیز برده بوده‌اند و این در حالی است که قبل از جام ملت‌های آسیا ۲۰۱۹، آنها حتی یک برد هم در مراحل حذفی نداشتند. اما آنها در دوره قبلی موفق شدند تا برای اولین بار در طول تاریخ، قهرمان آسیا لقب بگیرند.

عملیات دقیقه نودی

کره جنوبی تنها چند ثانیه با حذف از تورنمنت فاصله داشت ولی در نهایت چو گئو سونگ موفق شد تا ناجی تیمش لقب گرفته و با باز کردن دروازه عربستان، کار را به ضربات پنالتی بکشاند و کره در نهایت توانست عربستان را حذف کرده و به دور بعد برسد. این سومین گل کره‌ای‌ها در وقت‌های اضافه نیمه دوم بود.

در جریان تساوی ۲-۲ کره مقابل اردن در دور دوم مرحله گروهی، گل تساوی بخش کره که در حقیقت گل به خودی بازیکنان اردن بود، در دقیقه ۹۱ از راه رسید. تساوی ۳-۳ آنها مقابل مالزی نیز با گل دقیقه ۹۴ سون هیونگ مین به دست آمد.

مهارکننده قهار

در جریان دیدار ایران- سوریه، یک رکورد جالب توجه به اسم احمد مدنیه، دروازه‌‌بان تیم ملی سوریه ثبت شد. او در جریان این بازی، بیشترین سیوها را در جریان یک مسابقه در طول این تورنمنت داشت و ۹ بار شوت‌های بازیکنان ایران را مهار کرد. ۴ تا از این ۹ سیو، شوت‌های در داخل محوطه جریمه بود و این دروازه‌بان ۳۴ ساله، دراین بازی ۹۰% سیو موفق را به نام خودش ثبت کرد.

احمد الکسار دروازه‌بان عربستان هم در جریان دیدار تیمش مقابل کره جنوبی در دور یک هشتم نیز با شش سیو، نمایش شجاعانه‌ای در داخل دروازه تیمش داشت و دومین دروازه‌بان موفق از این حیث لقب گرفت.

عفیف حیرت‌انگیز

اکرم عفیف تاکنون در هر یک از چهار بازی تیمش در این تورنمنت، در یک گل نقش داشته است. ایمن حسین، گلزن برتر مسابقات تنها بازیکنی است که موفق به دستیابی به این روند شده. عفیف رکورد ۱۰ مشارکت در گل در جام ملت‌های ۲۰۱۹ را در مقابل نامش می‌دید و در آن دوره با تیمش قهرمان جام ملت‌ها شد و در این دوره هم به دنبال تکرار این افتخار است.

این بازیکن ۲۷ ساله، کارش در این تورنمنت را با دو گل مقابل لبنان آغاز کرد و در بازی با تاجیکستان هم به گل رسید. بعد از آن، او در برد ۰-۱ مقابل چین یک پاس گل داد و در برد ۱-۲ مقابل فلسطین هم یک ضربه پنالتی را تبدیل به گل کرده و یک پاس گل داد.

درخشش لی

لی کانگ این، هافبک تهاجمی کره جنوبی، بیشترین موقعیت‌ها را در بین تمام بازیکنان حاضر در این دور در بازی دور یک هشتم خلق کرد. این بازیکن ۲۲ ساله در جریان مصاف تیمش با عربستان، هفت موقعیت ایجاد کرد. شهرام سامیف، بازیکن تاجیکستان هم با خلق ۶ موقعیت در بازی با امارات در رتبه دوم است.

لی، ستاره پاری سن ژرمن همچنین با رکورد کریگ گودوین، بازیکن استرالیا در خلق بیشترین فرصت‌ها در یک بازی برابری کرد. او این رکورد را در برد ۰-۲ تیمش مقابل هند در دور اول مرحله گروهی به نام خودش ثبت کرده بود.

برچسب ها
کد خبر : 1616
ارسال نظر
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط فوتبال برتر در وب منتشر خواهد شد
نظرات کاربران
کاربر میهمان

افشین - 9 ماه پیش

رضااسدی
0 0
پربازدیدترین اخبار