18:08
0
کد خبر : 2018

مرحله نیمه‌نهایی جام ملت‌های آسیا به روایت آمار

اختصاصی / دو بازی مرحله نیمه نهایی جام ملت‌های آسیا هم برگزار شد و در هر دو بازی، نتایجی رقم خورد که کمتر توقع می‌رفت.

مرحله نیمه‌نهایی جام ملت‌های آسیا به روایت آمار

به گزارش سایت رسمی فوتبال برتر، دو بازی نیمه نهایی جام ملت‌های آسیا به پایان رسید تا همه در انتظار بازی فینال تمام عرب در این دوره از رقابت‌ها باشند.

در بازی اول، کره جنوبی با نتیجه ۰-۲ مغلوب اردن شد تا حسرت کره‌ای‌ها برای فتح جام قهرمانی برای چهار سال دیگر تمدید شود و در دومین بازی، قطر میزبان با نتیجه ۲-۳ ایران را از پیش رو برداشت.

بدین ترتیب فینال این دوره را دو تیم قطر و اردن برگزار خواهند کرد. ما در این مقاله قصد داریم تا به مرور آمار و ارقام دو بازی نیمه نهایی بپردازیم

عفیف متوقف نشدنی

 یک گل و یک پاس گل دیگر از اکرم عفیف در بازی نیمه نهایی باعث شد تا او تعداد گل‌هایش در این تورنمنت را به عدد۵ رسانده و تعداد پاس گل‌هایش را به عدد سه برساند.

او حالا تنها یک گل با تعداد گل‌های ایمن حسین، برترین گلزن این رقابت‌ها فاصله دارد و با سه پاس گل مقابل نامش، در انتظار آن است که با گلزنی در بازی فینال، عنوان آقای گلی رقابت‌ها را مال خود کند.

گل زودهنگام

گرچه در این دوره از جام ملت‌ها بارها گل‌های دقیقه نودی و دیرهنگام را شاهد بودیم ولی گل سردار آزمون مقابل قطر بعد از سه دقیقه و ۱۰ ثانیه از راه رسید و این سریع‌ترین گل مراحل حذفی و دومین گل سریع در تمام این تورنمت بود.

سریع‌ترین گل این دوره از رقابت‌ها توسط هموطن آزمون، یعنی کریم انصاری فرد در بازی مرحله گروهی ایران مقابل فلسطین و تنها یک دقیقه و سه ثانیه بعد از آغاز بازی از راه رسیده بود.

آمار خوب کلین شیت

یزید ابولیلا دروازه‌بان اردن و خط دفاعی این تیم، دو کلین‌شیت موفق متوالی داشتند و این درحالی است که هیچ تیم دیگری در بازی‌های یک چهارم نهایی و نیمه نهایی موفق به بسته نگاه داشتن دروازه‌اش نشده بود.

تنها تیم دیگری که در بازی‌های حذفی توانست تا دروازه‌اش را بسته نگاه دارد، استرالیا بود که در دور یک هشتم نهایی با نتیجه ۰-۴ مقابل اندونزی به پیروزی رسیده بود.

ضربات و پاس‌های موفق

هوانگ این بئوم، در بازی نیمه‌نهایی کره جنوبی مقابل اردن، ۱۱۷ لمس توپ و ۹۰ پاس موفق داشت و از این حیث هیچ بازیکن دیگری به گرد پای او نرسید. او در این بازی به بهترین نحو ممکن اقتدارش را در مقابل اردن به نمایش گذاشت.

کره‌ای‌ها در بازی نیمه نهایی ۷۰ درصد مالکیت توپ را در اختیار داشتند؛ هرچند که در نهایت هم نتوانستند تا با وجود تسلط بالا بر توپ و میدان، بر اقتدار خط دفاعی اردن غلبه کرده و به گل برسند.

طلسم نیمه نهایی

ایران در این دوره هم مثل دوره قبلی در مرحله نیمه نهایی ناکام ماند. آنها در دوره قبلی در این مرحله مغلوب ژاپن شده بودند و در این دوره قطر مانع از رسیدن ایران به بازی فینال شد. این هفتمین بار متوالی است که تیم ملی ایران، در دور نیمه نهایی از گردونه رقابت‌ها کنار می‌رود.

ایرانی‌ها سه بار قهرمانی در جام ملت‌های آسیا را تجربه کرده‌اند ولی بعد از آخرین قهرمانی‌شان در سال ۱۹۷۶، دیگر نتوانسته‌اند تا از دور نیمه نهایی به بازی فینال برسند.

شکست ناپذیر

با تساوی ۱-۱ قطر مقابل ازبکستان در مرحله یک چهارم پایانی، روند پیروزی‌های متوالی آنها در این تورنمنت روی عدد ۱۱ متوقف شد. البته آنها در نهایت در ضربات پنالتی ازبکستان را شکست دادند.

برد ۲-۳ مقابل ایران، به روند ۶ بازی متوالی بدون باخت ایران در این تورنمنت پایان داد؛ حالا قطری‌ها در ۱۳ بازی متوالی آسیایی است که طعم باخت را نچشیده‌اند و آخرین باخت‌شان به مرحله گروهی سال ۲۰۱۵ مقابل بحرین برمی‌گردد.

تا سه نشه بازی نشه

اردن اولین بازی‌اش در جام ملت‌های آسیا را در سال ۲۰۰۴ مقابل کره جنوبی برگزار کرد که آن بازی با تساوی بدون گل به پایان رسید. دو دهه بعد، مصاف اردن و کره در مرحله گروهی جام ملت‌های ۲۰۲۳، با تساوی ۲-۲ به پایان رسید و این دو تیم در مرحله نیمه نهایی هم دوباره با هم روبرو شدند که این سومین مصاف آنها در تاریخ این تورنمنت بود. اردن نه تنها توانست رکورد شکست ناپذیری‌اش مقابل کره را حفظ کند، بلکه این بار مقابل حریف قدرتمند به پیروزی رسید. این اولین برد اردن مقابل کره جنوبی نیز بود. آنها در دیگر جدال‌هایشان با کره جنوبی خارج از جام ملت‌های آسیا، مقابل این تیم سه بار شکست خورده‌اند وبه یک تساوی هم دست یافته‌اند.

برچسب ها
کد خبر : 2018
ارسال نظر
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط فوتبال برتر در وب منتشر خواهد شد
نظرات کاربران

تا کنون نظری ثبت نشده است!

پربازدیدترین اخبار